Public Search Lustrum Event

heart & mind connected

Datum & tijd

Donderdag 18 april 2024
Ontvangst: 15:00 uur
Start programma: 15:45 uur

Locatie

Theater Gooiland Hilversum
Entree: Luitgardeweg 12, 1211 NB Hilversum (Route)

Parkeren

Parkeergarage Gooiland
Koningshof 1a, 1211 MH Hilversum

Meer bezoekerinformatie

Introductie

Verbinden zit
in ons DNA

Het thema voor ons Lustrum Event is ‘heart & mind connected’. Een niet alledaags thema voor ons als financials, maar wel een thema waarin wij sterk geloven. Al 15 jaar verbinden wij opdrachtgevers en kandidaten met elkaar. En daar waar financials over het algemeen geneigd zijn om te verbinden op inhoud, bereik je op sommige momenten toch echt meer met het inzetten van je gevoel.

Onze sprekers

We hebben een drietal sprekers uitgenodigd die vanuit verschillende perspectieven naar het thema kijken. Met als doel jullie als bezoekers te inspireren, verbinden én verwonderen. En daarmee een prachtige middag en avond te bezorgen!

 • hans-def

  Dagvoorzitter

  Hans Oosterkamp

  Het creëren van publieke waarde is iets waar dagvoorzitter Hans Oosterkamp dagelijks aan werkt. Dat doet hij vanuit een vaste set aan waarden: betrokkenheid, verbinding, interactie, humor en energie.

  Lees meer

 • peter-def

  Spreker, auteur, strateeg en verbinder

  Peter Ros

  Peter Ros deelt zijn visie op samenwerking, waarbij verbinding de basis is. Het menselijke aspect staat altijd voorop in zijn perspectieven. Verbonden mensen werken beter samen omdat ze meer voor elkaar over hebben. Verbonden organisaties leren sneller en vergroten de wendbaarheid van organisaties.

  Lees meer

 • victor-def

  Illusionist

  Victor Mids

  Victor Mids vertelt ons meer over de magie van verbinding. Hij brengt illusie en wetenschap op een unieke manier samen. En neemt ons mee in de wereld van neuromagie en hoe eenvoudig onze hersenen en zintuigen te misleiden zijn. Een magische afsluiting van het middagprogramma.

  Lees meer

Kom je ook?

Wij zijn trots op wat wij de afgelopen 15 jaar hebben neergezet. Dat hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. Daarom organiseren wij dit inspirerende event voor iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd. En hopen wij onze opdrachtgevers, collega’s, zzp’ers en partners te verwelkomen op 18 april!

victor mids
public-search-heart&mind-logo
gooiland hilversum | dinsdag 7 maart 2023
public-search-heart&mind-logo-alt
champagne toren kopie
public-search-heart&mind-logo2
burgers 3 kopie
public-search-heart&mind-logo-alt2
victor mids
public-search-heart&mind-logo
gooiland hilversum | dinsdag 7 maart 2023
public-search-heart&mind-logo-alt
champagne toren kopie
public-search-heart&mind-logo2
burgers 3 kopie
public-search-heart&mind-logo-alt2

Wij verbinden financials in de publieke sector

Over ons

Al 15 jaar verbinden wij talentvolle financieel specialisten aan organisaties in de publieke sector, binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat onze financials de juiste kennis en vaardigheden bezitten om organisaties te helpen in het bereiken van maatschappelijke effecten. Betere en betaalbare zorg, een veilige en mooie leefomgeving en onderwijs voor iedereen.

Public search

public people

financial people

Public search

public people

financial people