focusjpg

Sectoren

Hier ligt
onze focus

Wij richten ons volledig op de publieke sector. We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van financieel specialisten in de zorg, de overheid en het onderwijs.

Onze
focus gebieden

Door onze jarenlange ervaring in de publieke sector weten we precies wat er nodig is om de juiste expertise te verbinden aan die specifieke organisatie in de zorg, overheid en het onderwijs. Wij zijn dé kennispartner voor kandidaat en opdrachtgever.

Zorg

Goede en betaalbare
zorg voor iedereen

Binnen de zorg richten wij ons met name op ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorginstellingen en de geestelijke gezondheidszorg. Wij verbinden de beste financials met de mooiste organisaties binnen de zorg. Zodat zij samen kunnen werken aan goede en betaalbare zorg voor iedereen.

publicsearch_27feb_2023_13277-copy

Financials in de zorg

De zorg is er voor iedereen. Ongeacht jouw leeftijd, gezondheid of inkomen is er in Nederland zorg. Om deze zorg voor iedereen betaalbaar, toegankelijk en op een kwalitatief hoogstaand niveau te houden is er geld nodig, maar ook innovatie. De zorg is continu in beweging en er is veel druk op de artsen, verpleegkundigen en pedagogisch hulpverleners om iedereen die zorg nodig heeft te kunnen helpen. Public Search helpt door de beste financieel professionals te leveren die met hun analyses, rapportages en data inzicht verschaffen. Inzicht zodat ons zorgstelsel voor iedereen toegankelijk blijft.

Overheid

Op naar een
mooiere samenleving

Binnen de sector overheid richten wij ons met name op lokale overheden, provincies, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en de rijksoverheid. We verbinden de beste financials op elk niveau, zodat zij samen kunnen werken aan een mooiere samenleving.

 

contact

Financials
bij de overheid

De overheid is een dynamische, complexe en sterk veranderende omgeving. Of het nu gaat om betaalbare woningen voor iedereen, zorg en ondersteuning voor kwetsbare burgers of veiligheid. Dagelijks wordt er door duizenden professionals en bestuurders gewerkt aan het maken en uitvoeren van beleid om ervoor te zorgen dat we in een van de meest welvarende landen ter wereld wonen. Tegelijkertijd hebben we te kampen met grote opgaven op het gebied van klimaat en vluchtelingen. Grote thema’s waar wij als Public Search dagelijks een bijdrage aan leveren door ervoor te zorgen dat middelen op de juiste manier worden ingezet om onze maatschappelijke doelen te bereiken op een verantwoorde manier.

Onderwijs

Samenwerken aan
beter onderwijs

Binnen de sector onderwijs richten wij ons met name op universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen en primair- en voortgezet onderwijs. Wij verbinden de beste financials met de mooiste onderwijsinstellingen. Zodat zij samen kunnen werken aan beter onderwijs.

zorg

Financials
in het onderwijs

In een snel veranderende maatschappij zijn leren en ontwikkelen vanzelfsprekende onderdelen van het leven geworden. Een diploma is niet meer het eindpunt, maar de start van iets nieuws. Onderwijsinstellingen staan voor de uitdaging om flexibel om te gaan met het curriculum van de desbetreffende opleiding en dit te laten aansluiten op de reguliere bedrijfsvoering.

Er is extra geld beschikbaar gesteld om het (inter)nationale onderzoek op het hoogste niveau te versterken. Deze zorgen voor het verbeteren van de samenhang en samenwerking tussen onderwijs en onderzoek.  Door de toename van externe gelden, meer richtlijnen en hogere verantwoordingseisen is de verantwoordingsdruk ook bij de financials sterk toegenomen. Zij helpen de financiële bedrijfsvoering van de onderwijsinstelling inzichtelijk te maken en adviseren bij het optimaliseren en digitaliseren van de financiële processen.

De voordelen

Waarom Public Search?

We kennen als geen ander de wereld van de publieke sector.

Onze adviseurs, zijn volwaardige sparringpartners als het gaat om finance & control uitdagingen binnen de publieke sector.

Full focus als organisatie voor de sectoren zorg, overheid en onderwijs.

We beschikken over een groot netwerk van kandidaten.

Een mooi en gevarieerd portfolio van opdrachtgevers.

Bewezen trackrecord in het plaatsen van de juiste kandidaten op de juiste plekken, voor de langere termijn.

Liever vandaag dan morgen? We kunnen snel schakelen met een interim oplossing op maat.

We hebben met meer dan 90% van onze opdrachtgevers een partnership van meer dan 7 jaar.

zorg2

Over ons

Wij brengen financials in de publieke sector samen

Bij Public Search werken specialisten. Al 15 jaar verbinden wij financials met de publieke sector. Daardoor zijn we niet alleen matchmakers, maar ook volwaardige sparringpartners. Wij geloven in de kracht van samen. We nemen de tijd voor je en leren je kennen. Zodat we je deskundig kunnen begeleiden naar jouw volgende stap.

Contact

Direct contact en sparren met de juiste contactpersoon

group 3

Daniël Griffioen

Sectormanager Zorg

klaas2

Klaas Staatsen

Sectormanager Overheid

sabine root

Sabine Root

Sectormanager Onderwijs