Voor kandidaten

Werken in de
publieke sector

Wij zijn dé schakel tussen finance professionals en organisaties binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Maak je ambities waar en draag bij aan de maatschappelijke uitdagingen van nu en morgen.

Jouw uitdaging
onze expertise

Wij kennen de publieke sector en de wereld van financials als geen ander. Al meer dan 15 jaar zetten we onze kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen aan die droombaan of opdracht. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière met voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden? Dan biedt onze vacature van Finance Consultant de ideale combinatie.

Waarom
Public Search

Financials hebben het op dit moment voor het kiezen. Waarom zou je dan juist ons vertrouwen met de volgende stap in jouw carrière? We leggen je graag uit waarom Public Search interessant is voor gedreven finance professionals met het hart op de juiste plaats.

publicsearch_27feb_2023_11378 copy

We spreken
dezelfde taal en
kennen de markt

Al meer dan 15 jaar verbinden we financials zoals jij met de publieke sector. We weten wat er speelt in jouw vakgebied en daardoor kunnen we makkelijk sparren en spreken we dezelfde taal. We nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen, zodat we je deskundig kunnen begeleiden naar jouw volgende stap.

88Specialisten

380Tevreden opdrachtgevers

2060Kandidaten geplaatst

Focus op wat
jij belangrijk vindt

We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom doen we ons uiterste best om jou te koppelen aan de juiste baan of opdracht.

Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om te luisteren naar wat je wensen zijn. Wat vind je leuk? Waar wil je naartoe? Wat drijft je? Samen vinden we voor jou de beste oplossing. Dat kan een vaste baan zijn, een interim opdracht bij één van onze opdrachtgevers of in dienst bij Public Search. Kom je bij ons in dienst, dan investeren wij continu in voldoende opleidingsmogelijkheden voor jou als professional.  Het uiteindelijke doel is dat we samen je droombaan vinden.

De voordelen van
werken met Public Search

Voldoende keuzemogelijkheden: laat je door ons detacheren, vind een opdracht als zzp’er of treed in dienst bij één van onze opdrachtgevers.

We investeren in je groeipotentieel met een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden, je staat nooit stil.

Er is geen organisatie binnen de zorg, de overheid of het onderwijs die niet op ons netvlies staat.

Door onze focus op financials weten we precies, wat er speelt in jouw vakgebied, dat praat een stuk fijner.

Onze kernwaarden zijn duidelijk: verbinden, focus, excelleren en betrokken.

Borrels & teambuilding uitjes, niet op de laatste plaats onze jaarlijkse ski-trip.

charin
michel_quote

De variatie in opdrachten maken het voor mij uitdagend. Daarnaast is er veel ruimte om je eigen groei en ontwikkeling vorm te geven en om kennis over te dragen. Zo ben ik gestart met een mooi RC traject.

Charin Sabajo Finance Consultant

Bij Public Search voel ik mij een zelfstandige in loondienst. Een mix van autonomie, kennisuitwisseling, verbinding met collega’s en betrokkenheid vanuit de organisatie maakt dat ik met plezier en trots voor Public Search werk.

Michel Dieraert Finance Consultant

public search

public people

financial people

public search

public people

financial people