diensten

Diensten

Vind jouw
financieel talent

Al 15 jaar verbinden wij opdrachtgevers in de publieke sector met financieel talent. Van business controllers tot financieel directeuren, wij helpen jou ze te vinden.

Wat je ook zoekt

Jij wil het beste uit je financiële bedrijfsvoering halen, wij leveren de kennis en capaciteit die daarvoor nodig is. Door die belangrijke positie snel in te vullen met een tijdelijke kracht of door financieel talent voor langere tijd aan je organisatie te verbinden. Wat je ook zoekt, wij denken met je mee.

Interim

Die belangrijke positie
snel ingevuld

Die positie liever gisteren dan vandaag ingevuld? Kies dan voor een interim Finance Consultant van Public Search.

diensten_kandidaat

Schakel een interim Finance Consultant in

Bij Public Search hebben we een groot netwerk aan interim Finance Consultants die we snel kunnen plaatsen. Welke positie je ook wilt invullen, wij hebben de Finance Consultant met de juiste expertise. Van business-, financial- en projectcontrol tot leidinggevende posities als concerncontroller of manager financiën.

Sectoren

Werving & Selectie

Vaste versterking
voor je finance team

Op zoek naar vaste versterking voor je finance team? Wij zetten ons grote netwerk van talentvolle financials graag in om jouw organisatie verder te helpen.

dioensten_02

Verbind finance talent
aan jouw organisatie

Door onze jarenlange focus hebben wij een groot netwerk van financials opgebouwd. Financials die graag hun tanden zetten in de uitdagingen binnen de publieke sector. Inmiddels hielpen we honderden van hen aan een nieuwe baan, waardoor we weten wat er nodig is om hen te verbinden aan jouw organisatie. Met ons zorgvuldig ingerichte werving- en selectieproces vinden we het juiste talent voor jullie vraag.

Public Search

Misschien interessant voor jou

focusjpg

Onze Sectoren

Overheid, onderwijs en zorg

Sectoren

Volg ons op linkedin

Connect met ons

Connect

Contact

Direct contact en sparren met de juiste contactpersoon

group 3

Daniël Griffioen

Sectormanager Zorg

klaas2

Klaas Staatsen

Sectormanager Overheid

sabine root

Sabine Root

Sectormanager Onderwijs

Hoe kunnen
we je helpen?

Onze ervaren adviseurs kennen de publieke sector en de wereld van financials als geen ander. Vertel ons waar je naartoe wilt en wij helpen je vooruit.

Contact

  public search

  public people

  financial people

  public search

  public people

  financial people