diensten

Diensten

Wij helpen je bij jouw volgende stap

Zoek je vastigheid of afwisseling? Wil je in dienst of wil je ondernemen? Wij denken met je mee en zoeken een baan of opdracht die helemaal bij je past.

Jij bepaalt de vorm

Al 15 jaar verbinden wij financiële professionals met opdrachtgevers in de zorg, de overheid en het onderwijs. We hebben ruim 70 finance consultants in dienst, die dagelijks bij onze opdrachtgevers het verschil maken. Zoek je liever een interim opdracht of direct in dienst bij één van onze opdrachtgevers, dan gaan wij graag voor jou aan de slag om die uitdagende opdracht of nieuwe werkgever te vinden.

Detachering

Wij detacheren je bij de mooiste organisaties in de publieke sector

diensten_kandidaat

Word Finance Consultant
bij Public Search

Als Finance Consultant bij Public Search ga je aan de slag met afwisselende, uitdagende opdrachten binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Je komt in aanraking met verschillende organisaties, waardoor je jezelf razendsnel ontwikkelt. Legaal jobhoppen. Jij bent in de lead, dus we overleggen altijd met jou welke opdracht het beste bij je past.

Werken bij

Werken bij Public Search

Join the club

Kom bij ons in dienst als Finance Consultant. Wij detacheren je bij de mooiste organisaties in de publieke sector.

Word Finance Consultant

Interim

Als zelfstandige op zoek naar mooie opdrachten binnen de publieke sector?

wouter_03

Vind via ons
jouw interim-opdracht

Naast onze Finance Consultants werken we ook met zzp’ers. Ben jij als zzp’er actief binnen de zorg, de overheid of het onderwijs als financieel professional? Dan helpen wij jou graag aan een uitdagende, nieuwe opdracht. Bovendien profiteer je als zzp’er via Public Search van ons netwerk en nodigen we je graag uit voor interessante kennisbijeenkomsten.

Interim finance professionals

Werving & Selectie

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een baan die perfect bij je past.

diensten_04

Uitdagingen waar jij
je tanden in kunt zetten

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een baan die perfect bij je past. Ga met ons in gesprek of bekijk direct welke vacatures jij interessant vindt. Bij onze mooie opdrachtgevers in de publieke sector zijn er altijd genoeg uitdagingen waar jij je tanden in kunt zetten.

Naar vacatures

Public Search

Misschien interessant voor jou

consul

Finance Consultant worden

Sluit je aan bij Public Search

Lees meer

Naar vacatures

Vind jouw nieuwe uitdaging

Vacatures

Hoe kunnen
we je helpen?

Klaar om de volgende stap te zetten? Onze ervaren adviseurs kennen de publieke sector en de wereld van financials als geen ander. Laat je cv achter en wij kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Contact

  public search

  public people

  financial people

  public search

  public people

  financial people