Werken in de Publieke Sector

Word Finance Consultant bij Public Search

Vacatures
rectangle 3400

Vacatures bekijken

Vind jouw nieuwe uitdaging

De mooiste opdrachten liggen op jou te wachten

Wij kennen de publieke sector en de wereld van financials als geen ander. Al meer dan 15 jaar zetten we onze kennis, ervaring en netwerk in om jou te helpen aan die interessante opdracht. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière met voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden? Dan biedt onze vacature van Finance Consultant de ideale combinatie.

diensten_04

Afwisseling
en zekerheid

Hou je van afwisseling in je werk, maar ook van de zekerheid van een vast contract? Als Finance Consultant bij Public Search combineer je beiden. Wij richten ons op interim opdrachten binnen de publieke sector gericht op finance & control. Je komt bij Public Search in dienst en wordt ingezet op aansprekende, tijdelijke opdrachten. Gemiddeld duurt zo’n opdracht 9 maanden en je werkt bij één opdrachtgever, dus je hebt niet 3 opdrachten naast elkaar. Op deze manier kan je echt een bijdrage leveren als Finance Consultant bij de klant en word je ook daar onderdeel van een team.

Door in verschillende keukens te kijken ontwikkel je jezelf sneller. De ene keer richt je je op een opdracht als Business Controller binnen een ziekenhuis, om vervolgens je volgende opdracht bij een gemeente of universiteit te vervullen.  Het kantoor van Public Search staat in Hilversum, maar we richten ons op opdrachten door het hele land. Het maakt dus niet uit waar je woont, wij hebben altijd mogelijkheden bij jou in de buurt.

 

Waarom Public Search

icon feather-map-pin
Je kunt jezelf continu blijven ontwikkelen met opleidingen in lijn met je persoonlijke ambities.
icon feather-book-open
Verbreding in kennis en ervaring wordt aangemoedigd. Je kunt makkelijk switchen van sector.
icon material-access-time
Kennisdeling met je directe collega’s en onderdeel zijn van een betrokken en gezellige organisatie.
01
1w5a0927
1w5a7707
1w5a2604
1w5a2449
01
1w5a0927
1w5a7707
1w5a2604
1w5a2449

Met de PS. Academy
nooit uitgeleerd

Onze eigen academy maakt jouw ambitie waar.
Wat houdt de PS. Academy in:

Om een echte vakinhoudelijke verdieping te maken, bieden je je de mogelijkheid tot het volgen van een master opleiding, maar ook de opleiding tot Register Controller of tot Certified Public Controller.

Heb je de ambitie om manager te worden, dan brengt het management development programma je verder.

Het trainingsprogramma van de PS. Academy is helemaal gericht op het verder ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden. Elke training die je volgt levert PE-punten op.

Collega’s bij Public Search delen graag hun kennis met je, maar leren ook graag van jou. Daarom organiseren we geregeld kennisbijeenkomsten en intervisies.

Bij terugkerende vraagstukken op je opdracht of op het vlak van persoonlijke vaardigheden bieden we waar nodig 1-op-1 coaching.

Uiteraard worden alle opleidingen en trainingen volledig vergoed.

dioensten_02

Uitjes en sport

Naast al het harde werken en vele leren moet er ook tijd zijn voor ontspanning en gezelligheid met collega’s.

Elk jaar organiseren we ons legendarische kerstuitje, ski vakantie en zomeruitje. Daaromheen ondernemen we allerlei sportieve activiteiten, van hardlopen, wielrennen, golfen tot padel. En voor de minder sportievelingen onder ons is er ook regelmatig een vrijdagmiddagborrel aan onze bar.

Over ons
02

Overige
arbeidsvoorwaarden

Omdat we snappen dat voor niets de zon op gaat hebben we een arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld dat past bij jou. Veel ruimte om thuis te werken, een lease auto, mogelijkheden tot onbetaald verlof voor degenen die graag heel lang met vakantie gaan. Maar ook een goed salaris, skiën in tijd van de baas en opdrachten die passen bij jouw niveau en ontwikkeling.

Vacatures
consultant-worden

Werken bij Public Search

Join the club

Wil je onderdeel zijn van een mooie club Finance Consultants en werkzaam zijn bij de mooiste opdrachtgevers in de publieke sector? Dan willen we graag met jou in contact komen.

public people

financial people

public search

public people

financial people

public search