team public search

Verbinders van finance professionals

Kernwaarden

Sinds onze oprichting in 2008 werken we hard aan onze missie om het keurmerk voor controllers in de publieke sector te worden. Dat doen wij door talentvolle financieel specialisten te verbinden aan organisaties in de zorg, de overheid en het onderwijs. Als financiële kennispartner leveren we toegevoegde waarde voor zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten.

We werken vanuit vier gemeenschappelijke kernwaarden; verbinden, focus, excelleren en betrokken. Deze zijn bepalend voor onze cultuur, voor wie wij zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat zowel de opdrachtgevers als onze collega’s passen binnen dit profiel. Omdat wij geloven dat we daarmee sterkere verbindingen leggen én het verschil maken in de markt.

Verbinden

Wij verbinden finance professionals en opdrachtgevers

Vanuit ons prachtige pand in Hilversum verbinden we dagelijks de beste Finance Consultants aan onze opdrachtgevers door het hele land. Dit doen wij met een hecht team van ongeveer 25 collega’s op kantoor, ruim 70 Finance Consultants in dienst en een breed netwerk aan zzp’ers.

Verbinden zit in ons DNA. De goede relaties met onze professionals en opdrachtgevers zijn cruciaal, daarmee ontstaan de duurzaamste verbindingen. Door kennis en ervaring te koppelen aan inzicht en talent zetten wij controllers in op de meest uitdagende opdrachten.

Focus

Toegevoegde waarde voor mens en organisatie

We zijn een niche speler in de zorg, onderwijs en overheid. Deze marktfocus zorgt er voor dat wij al ruim 15 jaar financiële professionals bemiddelen aan onze toonaangevende opdrachtgevers. Met persoonlijke aandacht en een scherpe professionele blik. Zo voegen wij maximale waarde toe aan mens en organisatie.

Excelleren

Wij gaan voor dat ene stapje extra

Be the best. In een markt waar de concurrentie niet stil zit, moet je net dat stapje extra zetten. We zijn zelfkritisch en willen uitblinken in wat we doen. We vinden het belangrijk dat ook onze professionals en opdrachtgevers het beste uit zichzelf halen. Daar houden we rekening mee bij de selectie. We doen onze uiterste best om onze Finance Consultants te plaatsen op een plek waar ze helemaal tot hun recht komen. Uiteraard stopt het hier niet bij. Excelleren kan niet zonder persoonlijke groei. We investeren in consultants met een duidelijk groeipad aan kennisontwikkeling en studiemogelijkheden.

Betrokken

Wij geloven in de kracht van samen

Wij geloven dat we samen een stukje van Nederland kunnen veranderen. Met elkaar, met overheden, in het onderwijs en de zorg. Hoe kun je een positieve bijdrage leveren aan relevante persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling? Door oprecht geïnteresseerd te zijn en de ander te blijven inspireren. Onze financials zijn gedreven, maatschappelijk betrokken en echte teamplayers. Niet voor niks werken we vaak jarenlang met opdrachtgevers en professionals samen.