Met trots kunnen we melden dat Public Search opnieuw is benoemd tot partner voor de tijdelijke inhuur van financieel personeel (vanaf schaal 10/11) bij Vrije Universiteit Amsterdam. Na een Europese Openbare Aanbesteding zijn we geselecteerd als één van de drie preferred suppliers voor een periode van twee jaar, met de optie tot verlenging met twee keer één jaar. Daarmee kunnen we onze samenwerking, die al loopt sinds 2014, ook de komende jaren voortzetten.

Drie selectiecriteria

In deze aanbesteding stond de organisatie, de inzet van financials (schaarste profielen) en diversiteit centraal. Daarin hebben wij aangetoond dat wij met onze aanpak aansluiten op de visie van de VU door:

  1. Een specialistisch team met verstand van zaken, met een relatiemanager die snel schakelt en goed bereikbaar is.
  2. Een accountteam met een vast contactpersoon, met zeer gedegen kennis van de VU en de sector.
  3. Diversiteitsvraagstuk: Duidelijke visie met aansprekende voorbeelden.

Als preferred supplier worden wij gevraagd voor het invullen van de interim opdrachten op het gebied van Project Control- (subsidieverantwoording), Business Control (bijv. de Controller van de faculteit Rechten) en Concern Control (bijv. advisering naar de Business Controllers + Directie/ Bestuur).

“Het geeft dan veel voldoening om te lezen dat je hiermee aansluit op het beleid van de VU. “

Sabine Root Sectormanager Onderwijs (Public Search)

yc_studentenseries2-8097

Diversiteit als belangrijk thema

Een mooie bevestiging

Sabine Root, Sectormanager Onderwijs bij Public Search, is verheugd met de selectie door de VU: ‘Ik kijk er naar uit om hier de komende jaren met mijn team invulling aan te geven! Voor ons is dit een mooie bevestiging dat wij als Onderwijsteam ons proces goed op orde hebben. Onder andere onze ervaring, de sectorkennis, onze flexibiliteit en een dedicated team werden als positieve punten genoemd. Daarnaast werken wij binnen Public Search gericht aan thema’s als ESG en diversiteit. Het geeft dan veel voldoening om te lezen dat je hiermee aansluit op het beleid van de VU en haar doelstelling om de diversiteit van de personeelssamenstelling te vergroten. Mooi om hier de komende jaren samen aan te werken!”

Over Public Search

Met een team van 70 Finance Consultants vervullen wij dagelijks interim opdrachten binnen de publieke sector. Ben jij nieuwgierig geworden naar Public Search en lijkt het jou leuk om opdrachten te vervullen binnen het onderwijs (zoals de VU), de zorg of de lokale overheid? Sabine en haar team vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

sabine root

Sabine Root

Sectormanager Onderwijs – Public Search