Al ruim 15 jaar verbinden wij finance professionals aan opdrachtgevers binnen de publieke sector. Voor zzp'ers hebben wij een breed aanbod aan interim opdrachten beschikbaar binnen de zorg, onderwijs en de overheid. Stap in de wereld van Public Search en ontdek hoe wij jou kunnen verbinden met uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en ambities. Benieuwd naar de voordelen van onze interim finance opdrachten? Onze collega Joey van Tamelen zet ze hieronder voor je op een rijtje.

Flexibiliteit

Als zzp’er heb je de vrijheid om je eigen agenda te beheren. Onze interim opdrachten bieden flexibiliteit, zodat je kunt werken op tijden en locaties die het beste bij jou passen. Geen vast schema, jij bepaalt samen met de opdrachtgever hoe je je opdracht invult. En wil je switchen van sector, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Veelzijdigheid

Van het maken van financiële analyses tot rapportage en projectmanagement. Van financieel administratief en business control tot en met Financieel Directeur. Onze opdrachten variëren, zowel op inhoud als ervaringsniveau. Hiermee bieden we jou de kans om de opdrachtgever verder te helpen vanuit jouw expertise. En daarmee is elke opdracht een nieuwe uitdaging die jouw professionele groei stimuleert.

“‘Dankzij ons grote netwerk kunnen we snel schakelen. Dat biedt voordelen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.'”

Joey van Tamelen Salesmanager Ziekenhuizen

Netwerk en samenwerking

Al 15 jaar werken wij in de publieke sector. In al die jaren hebben wij een breed netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd; we kennen de markt en hebben langdurige relaties met opdrachtgevers binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Dat biedt kansen voor jou als zzp’er. Word onderdeel van ons netwerk van interim finance professionals, maak impact in de publieke sector en bouw waardevolle connecties op. Samenwerken met diverse organisaties vergroot niet alleen je netwerk, maar ook je kennis en ervaring. En daar helpen wij je graag bij.

Persoonlijke match

We matchen niet alleen op inhoudelijke competenties, maar ook op persoonlijkheid. We kennen de markt en onze professionals. Ik zorg samen met het team voor persoonlijke matching, waarbij we rekening houden met de wensen van onze opdrachtgevers én jouw vaardigheden, ervaring en voorkeuren. Wij geloven in open en transparante communicatie en stemmen vooraf duidelijk de verwachtingen, opdrachtduur en beloning af.

joey van tamelen (3)

Ondersteuning op maat

Ook tijdens jouw opdracht staat ons team voor je klaar. Van administratieve zaken tot advies, wij zijn er om jou te ondersteunen, zodat jij de focus kunt houden op je werk.

“‘Wij gaan voor de lange termijnrelaties. Het is dus niet toevallig dat we veel zzp’ers hebben, die al heel lang via Public Search werken.'”

Joey van Tamelen Salesmanager Ziekenhuizen

Samen op reis naar interim succes

Waarom kiezen voor een interim opdracht van Public Search? Interim opdrachten zijn voor een kortere periode, maar wij gaan voor de langdurige relatie. Dat doen wij voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onze kandidaten. En zodra je bij je opdracht in de afrondende fase zit, denkt ons teams alvast met je mee over de volgende opdracht.

Interim Finance Professionals in de publieke sector

Meld je direct aan

Ontdek nieuwe kansen en start jouw reis naar interim succes in de financiële sector. Ben jij een zzp’er met een financieel profiel? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat jouw ambities zijn. Wij kijken ernaar uit om jou te verbinden met opdrachten die passen bij jouw unieke talenten.

Interim Finance Professionals

Over Public Search

Wij brengen financials en de publieke sector samen. We zijn in 2008 begonnen als intermediair voor financials en inmiddels uitgegroeid tot de financiële kennispartner voor de zorg, het onderwijs en de overheid. Vanuit Hilversum verbinden wij de beste finance professionals aan circa 250 opdrachtgevers door het hele land – van Business Controllers tot Financieel Directeuren. Met toonaangevende organisaties zoals Vrije Universiteit Amsterdam, het Erasmus Medisch Centrum, gemeente ‘s-Hertogenbosch, het ROC van Amsterdam Flevoland, ’s Heeren Loo en gemeente Utrecht als onze opdrachtgevers.

group 13

Joey van Tamelen

Senior Salesmanager Zorg – Public Search